500 C-klasser

Vad är Satellitfabriken? SEOpostbox och Satellitfabriken är två kompletterande system så kan väljas helt fristående från den andra. Tanken med Satellitfabriken.se är att tillhandahålla en bra lösning för dom som är intresserade av att placera enklare sajter på olika c-klass ipnummer med mycket bra spridning dvs SEO-hosting för WordPress.

Snabb översikt för många domäner

Men Satellitfabriken är mycket mer än så. Du bygger snabbt upp webbplatser med automatik. Du kan slumpa fram nischade texter. Du ser statistik för besök, länkar, PageRank, antal ord/sidor/poster per domän, och ipnummer så det blir enkelt att få översikt över många domäner. Varje domän får en unik Akismet-nyckel.

Tagga dina installerade domäner för snabb sortering

För att underlätta ytterligare har vi byggt in taggar så man kan tagga sina domäner så att det bli enkelt att sortera efter nisch, status, kund eller annat.

Themestylern gör det enkelt att snabbt skapa en snygg sida

Vid varje installation slumpas en temavariant så man får oilka utseende på sind domäner utan en massa strul. Det finns emorma mängder teman till WordPress, men det är nästan alltid tidskrävande att få sajten att se vettig ut. Satellitfabrikens Themestyler är ett tema som vi har skapat och där byggt ut funktionen Anpassa tema i WordPress. Man kan snabbt och enkelt slumpa fram en stil eller helt välja olika CSSer för typsnitt, menystil, headerbilder, bakgrunder osv efter tycke och smak.

Mer information kommer upp på satellitfabrikens egen hemsida snart.